0760-09 74 02

Trygghet & garanti

Att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med oss och att vi ska känna oss trygga i vårt arbete är våra högsta prioriteringar. Därför har vi samlat information som vi själva tycker är viktig att förmedla nedan. 

Personligt möte

Innan vi börjar städa regelbundet hemma hos dig kommer vi alltid hem till dig på ett hembesök. Då får du träffa oss personligen och en möjlighet att skapa dig en uppfattning om vilka vi som kommer att städa hemma hos dig är. 

Personal

Vi som arbetar här har inga anmärkningar i polisens belastnings- och brottsregister, arbetar under sekretess och är vaccinerade mot Covid-19. Läs mer om hur vi arbetar under pandemin här. 

Städplan

Under vårt besök hos dig utgår vi från vår checklista men anpassar den efter ditt hem och dina önskemål. På så vis blir det tydligt vad och var vi ska städa när vi sedan städar hemma hos dig.

Nyckelkvittens

Vi skriver alltid en nyckelkvittens när vi får dina hemnycklar. Under tiden vi arbetar hos dig tar vi stort ansvar för nycklarna. Övrig tid är nycklarna i ett säkert förvar.

Försäkring

Vi har ansvarsförsäkring. Försäkringen täcker eventuella skador som uppstår i samband med städning. 

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder kvalitetsgaranti på alla våra utförda städningar. Vi försöker alltid att åtgärda det du inte känner dig nöjd med snabbt och effektivt. Hör av dig till oss inom 24 timmar efter städtillfället.