0760-09 74 02

Frågor & svar

Vad innebär regelbunden hemstädning?

Att ha regelbunden hemstädning innebär att vi kommer hem till dig och städar kontinuerligt på våra gemensamt inbokade tider. Du bestämmer själv vilken frekvens du vill ha på städningen - varje, varannan, var tredje eller var fjärde vecka. 

Är det samma städare som städar hos mig vid varje tillfälle?

Ja, det är alltid samma städare som städar hemma hos dig. Vi bokar alltid in ett hembesök där du får träffa oss innan din regelbundna hemstädningsperiod börjar. 

Behöver jag som kund köpa hem städmaterial? 

Vid storstädning, regelbunden hemstädning och visningsstädning tar vi med allt material som behövs men använder din dammsugare.

Vid flyttstädning och dödsbostädning tar vi med allt som behövs.  Det enda du som kund behöver tänka på är att det ska finnas tillgång till el och vatten. 

Vad händer med mina städtimmar om jag behöver om- eller avboka min tid?

Om du har regelbunden hemstädning veckovis bokar vi om städtillfället till en annan dag. 

Vid enstaka städningar som t.ex. flyttstädning kan du om- eller avboka kostnadsfritt om du meddelar oss senast 7 dagar innan din inbokade städning. 

Hur lång tid tar en storstädning? 

Tidsåtgången för en storstädning beror främst på storlek på bostaden, möblering samt hur länge sedan en storstädning gjordes senast. 

Hur fungerar RUT-avdraget?

Hushållsnära tjänster ger dig som konsument en skattereduktion på 50 procent av totalbeloppet, vilket innebär att du bara betalar halva priset av vad det faktiskt kostar. Taket för RUT-avdraget är 75.000 kronor per person och år, vilket motsvarar ett köpunderlag om 150.000 kronor per person. Skattereduktionen administreras av oss och är avdragen och specificerad när du får din faktura. Läs gärna mer om RUT-avdrag på Skatteverkets hemsida